Arbete
 
 
Arbete · Bosnien · Internet · Kvinnor · Myndigheter · Utbildning
 
 
Alfakassan
Alfakassan är fristående från fackförbund och övriga intresseorganisationer. Alfakassan är öppen för alla på arbetsmarknaden, både anställda och företagare. Alfa-kassan har fått i uppdrag av staten att betala ut grundersättning till dem som inte tillhör någon A-kassa. (sv)
ALMI
ALMI:s övergripande mål är att främja utveckling av konkurrenskraftiga små och medelstora företag och stimulera nyföretagandet i syfte att skapa tillväxt och förnyelse i svenskt näringsliv. (en, sv)
Arbetsförmedlingen
Statistik över antalet arbetslösa och lediga jobb samt annonser i olika yrkeskategorier och orter. Regler samt rättigheter för arbetslösa. (sv)
Arbetslivsinstitutet
Arbetslivsinstitutet är ett nationellt kunskapscentrum för arbetslivsfrågor. På uppdrag av regeringen bedriver institutet forskning, utveckling och utbildning. (en, sv)
Arbetslöshetskassornas Samorganisation
Arbetslöshetskassornas Samorganisation (SO) bildades 1946 och omfattar alla landets 38 arbetslöshetskassor. SO:s medlemsorganisationer har tillsammans cirka 3,8 miljoner medlemmar. (en, sv)
BestWanted
BestWanted är för dig som söker medarbetare eller jobb inom IT, Telekom, Media och Teknik. De hjälper till med rekrytering enbart inom IT och det är det de är specialist på. (sv)
CSjobb
CSjobb - Sveriges ledande rekryteringssajt inom IT. På CSjobb kan du platsannonsera, söka i CV-databasen och bannerannonsera. (sv)
DN Jobb
DN Jobb - Platsannonser i Dagens Nyheter. (sv)
FinnMer Jobb
FinnMer är Sveriges nya marknadsplats där köpare och säljare samt företag och jobbsökande hittar varandra. FinnMers tjänster omfattar allt från köp, försäljning eller byte av ägodelar till tjänster kring jobbsök/rekrytering och svenska mäklares bostadsutbud. (sv)
GP Jobb
GP Jobb - Platsannonser i Göteborgs Posten. (sv)
IciMatch
Ett träffsäkert verktyg för jobbmatchning. Leta efter jobb som du är kvalificerad för och ha sedan en dialog med arbetsgivaren. (sv)
Infoteket
Infoteket - Arbetsförmedlingen och Vuxenutbildningsförvaltningen vill genom webbplatsen bidra till arbetskraftens utveckling. Infoteket är ett verktyg för planering av studier och arbete. Den vänder sig till människor som väljer utbildning eller yrke, människor som söker jobb, kollegor, företag, regionutvecklare, kommuner och andra myndigheter. (sv)
Jobline
Ett av Europas största Internetrekryteringsföretag. En mötesplats för arbetssökande och rekryterare. Personliga konton för CV-bank etc. Jobline Sweden ingår i Monster Worldwide, världens största rekryteringsföretag och platsannonsnätverk. (sv)
Jusek
Jusek är fackförbundet för jurister, civilekonomer, systemvetare, personalvetare och samhällsvetare med huvudsakliga uppgift att stärka medlemsgruppernas och de enskilda medlemmarnas konkurrenskraft och ställning på arbetsmarknaden. (en, se)
LO
Landsorganisationen i Sverige (LO) är ett samarbete mellan sexton svenska fackförbund. De är undersköterskor och bilmekaniker. De jobbar i restauranger och de står i butiker. Du hittar dem på skolbespisningar, på dagis och i fabriker. (en, sv)
Lag & Avtal
Bevakar arbetsmarknaden via dess avtal, lagar och rättspraxis. Tidningen kommer ut med tio nummer per år. Varje nummer innehåller krönika, debatt, analys samt ett rejält nyhetsblock med månadens arbetsmarknadsnyheter i sammandrag. (sv)
Ombudsmannen mot etnisk diskriminering (DO)
Ombudsmannen mot etnisk diskriminering (DO) utses av regeringen och ska arbeta för att etnisk diskriminering inte förekommer i samhället. Med etnisk diskriminering menas orättvis eller kränkande behandling på grund av ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung eller trosbekännelse. (ar, bs, de, en, es, fa, fi, fr, he, hr, pl, ru, se, so, sq, sr, sv, tr ...)
Proffice
Rekryterar och bemannar åt sökande och arbetsgivare. Platsannonser, fakta om tjänster och om företaget med lokala kontor. (sv)
SIF
Svenska Industritjänstemannaförbundet (SIF) är ett fackförbund för verksamma i de teknik- och kunskapsbaserade sektorerna på arbetsmarknaden. Det betyder att SIF har sina medlemmar i det privata näringslivet. SIF finns också för dig som studerar eller är egenföretagare utan egna anställda. (en, sv)
Skötersketjänst Sverige
Bemanningsföretag helt inriktad på sjuksköterskor. (sv)
StepStone
Leta efter jobb genom att välja olika kategorier och olika geografiska delar av landet. Registrera ditt CV och sök de jobb du vill ha. (sv)
Tjänstemännens Central Organisation
Informerar om förbundet - med pressmeddelanden, aktivitetskalender, text- och bildarkiv och om de kurser som arrangeras av förbundet. (en, sv)
 

    


Copyright © 1998- Bosnien och Hercegovinas Kvinnoriksförbund i Sverige.
Design by © 1998- Haris Tucakovic, Sweden